Γιορτή Γαστρονομίας στις 29 Μαΐου 2016, στο 1o Φεστιβάλ Ροδάκινου Βέροιας!

 Εορταστικό τριήμερο με θέμα το ροδάκινο θα διοργανώσει ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας από τις 27 έως τις 29 Μαίου. Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνεται ένα διεθνές συνέδριο για το ροδάκινο (27 και 28 Μαίου), μια εκδήλωση για παιδιά και ξενάγηση στην πόλη (28 Μαίου) και μια εκδήλωση γαστρονομίας (29 Μάη).
Την Κυριακή 29 Μαΐου στο Πάρκο της Ελιάς θα διοργανωθεί γιορτή γευσιγνωσίας με καλεσμένο τον σεφ Άρη Τσανακλίδη. Θα δημιουργήσει πρωτότυπες συνταγές με ροδάκινο!

Καθόλη τη διάρκεια της Γιορτής Γαστρονομίας θα σερβίρεται δωρεάν παγωμένη γρανίτα ροδάκινο, ενώ από ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα διανεμηθούν ποσότητες φρέσκου ροδάκινου και κομπόστας!

 Παράλληλες Εκδηλώσεις:
Χειροποίητες δημιουργίες από την «Πρωτοβουλία για το Παιδί» αφιερωμένες στο 1ο Φεστιβάλ Ροδάκινου Βέροιας.
Έκθεση Φωτογραφίας «Παλιές Φωτογραφίες της Βέροιας» με θέμα τα Φεστιβάλ Παραγωγής του ΤΟΒ την περίοδο 1958-1962, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ιστορία της πόλης.
Cocktail nights με δροσερά κοκτέιλ από ροδάκινο και dj parties σε καφέ – μπαρ της πόλης!
Ετήσιος Χορός Τουριστικού Ομίλου Βέροιας: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/5, στη Sala του πολυχώρου Ελιά.Τιςπροσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μέλη της διοίκησης του ΤΟΒ και από το καφέ Σταρ.